Nyhedsoversigt fra Ommersyssel Jagtforening:

Flugtskydningsbanen åbner igen

Flugtskydningsbanen i Øster Tørslev åbner igen for skydning Lørdag, den 13. marts 2021 kl. 12.00 - 15.00 .

Der skal tages hensyn til de gældende regler vedrørende Corona, derfor vil klubhuset til dels være lukket. Der vil dog være adgang til toilet samt til at købe patroner, øl, vad og Pølser.

HUSK - Hold afstand og sprit af.

Vel mødt

/John Ruban, Formand

Den ordinære generalforsamling udsættes

Med baggrund i myndighedernes seneste udmelding vedr. Covid-19, samt den nye mutation, udsættes vores ordinære generalforsamling, der ellers var planlagt til afholdelse den 25.02.2021, indtil myndighederne melder ud at forsamlingsforbuddet ændres.

Følg med her på siden vedr. ændringer af ovenstående.

John Ruban

Billeder fra Bukkejagten 2020 er nu opdateret

Se billederne af de bukke, der er blevet skudt under bukkejagten 2020 under fanen Øvrige sider - fotogalleri - Bukkejagt 2020

Ny hjemmeside er nu online

Ommersyssel Jagtforening har nu taget denne nye platform for vores hjemmeside i brug. Siden er stadig under opbygning og der er fortsat en del tilretning i forhold til indsætning af billeder og layout tilretninger.

Hvis der er information, som I mangler på denne side, så henvend jer endelig til undertegnede, så vil jeg se på det.
Vi får kun en aktiv hjemmeside, hvis der kommer input fra jer brugere. Så kom endelig med historier og billeder fra jagt eller aktiviteter i vores forening.

/Suzan

Fjordkort 2021/2022

Trækjagten på fjorden vil blive fri for alle medlemmer der indløser et fjordkort i 2021.
Dette vil i år koste 200,- at erhverve sig et fjordkort, som kun kan købes 10. og 17. august 2020
Er man forhindret disse dage kontaktes Allan fra Bestyrelsen, kontaktinformation findes under fanen Om foreningen - Kontakt foreningen.

Nyhedsoversigt, diverse

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

26. apr. 2021
Fredag d. 23-4-2021 afholdt Danmarks Jægerforbund kreds8 Bornholm jagtfeltskydning på banerne ved Raghammer
5. apr. 2021
Danmarks Jægerforbund kreds8 Bornholm afholdt forårsmarkprøver d. 27 og 28 marts 2021 på terræner omkring Klemensker
28. feb. 2021
Ny formand i kreds8 Bornholm
29. dec. 2020
Danmarks Jægerforbunds trofæopmåling d. 8-12-2020 hos Hellisen Outdoor i Lobbæk
6. okt. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør Karen Friis var fredag d. 2-10-2020 på lynvisit på Bornholm
10. maj 2021
Sæsonen for udsætning af fjervildt er så små i gang igen og udsætter du fjervildt, så skal det indberettes til Miljøstyrelsen.
7. maj 2021
Optakt til bukkejagten: Vi har samlet en række film, der støver din viden af om bukkejagten. Før, under og efter.
6. maj 2021
Miljøstyrelsen meddeler i dag, at prøverne genåbner. Tilmelding kan ske fra den 10. maj
6. maj 2021
På lørdag er International Trækfugledag, hvor entusiaster over hele verden i stort og småt fejrer og sætter fokus på trækfuglene - de største verdensborgere af alle.
6. maj 2021
Projekt NSR PARTRIDGE, som har demonstrationsarealer i bl.a. Tyskland, Holland og England, sætter fokus på den europæiske landbrugsnatur og tilbagegang i arter og levesteder.

Nyheder fra Danmarks Jægerforbund