Flugtskydning året 202

I året afholdte vi Haglskydeprøver lørdag d. 23. oktober 2021. Der var 69 tilmeldte på dagen, 5 udeblev, 8 dumpede på våbenhåndtering, 26 dumpede på træf af duer og 30 bestod prøven. Vi afholder haglskydeprøve igen lørdag d. 29. oktober 2022.

Centerholdet deltog ligeledes i 2021 i turneringen. Vi endte på en 9 plads.

Holdet består af max. 6 skytter og min. 4 skytter, hvoraf de 4 bedste skytter på dagen tæller, så alle kan være med. Der er altid brug plads til flere skytter. Det er en rigtig sjov og hyggelig turnering, hvor man kommer lige rundt på de forskellige skydebaner. Hvis man har lyst til at være med så kontakt Jes Laursen eller Morten Laursen.

Det så i starten ud til, at vi kunne afholde juleskydningen i år, men Coronaen kom rigtig hurtig tilbage med en ny variant og smittetallet steg ret hurtig, hvorfor vi valgte og aflyse juleskydningen, da det var meget tæt på juleaften og ingen vil undvære julen med familien.

Juleskydningen i 2022 bliver søndag d. 18. december.

I sæsonen 2022 skyder vi i marts om lørdagen, se tiderne på hjemmesiden. Fra april til august skyder vi hver tirsdag fra 18-21 eller 18-solnedgang.

Der vil være instruktører på banen, som hellere end gerne vil hjælpe.

Hvis der er nogen, der går og overvejer sin hjælp på banen, så tøv ikke, sig endelig til. Vi har altid brug for en hjælpende hånd. Vi giver gerne instruktørkursus til dig, som vil hjælp til på banen.

Kontakt Morten Laursen for spørgsmål.

Husk det er jeres bane så kom og brug den!    

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/