Hundetræning 2020

Hundetræningen foregår i Øster Tørslev Enge og arrangeres som altid af Jagthundeklubben af 1970, som står for al hundetræningen for jagtforeningerne langs Randers Fjord. Der bliver trænet på følgende hold:

• Hvalpemotivation
• Grunddressurkursus
• Åben klasse, apportering + dressur
• Vinderklasse, apportering + ræveslæb
• Vand & amp; Slæb, apportering

Kontakt Ove Nielsen tlf. 51 34 20 60 eller Dan Bach tlf. 51860200 for nærmere info for, hvornår de forskellige hold starter. Prisen for at deltage på et kursus er for medlemmer 150 kr. og for ikke-medlemmer 230 kr. Derudover betaler man på åben klasse og vinderklasse for det vildt, der bruges til træning, 250 kr.

Er du i tvivl om, hvor, hvordan og hvilket hold du skal melde dig på, er du velkommen til at kontakte Dan Bach fra hundeklubben tlf. 51 86 02 00, eller blot møde op på kurserne, så vil der være folk fra Jagthunde-klubben, som kan give dig gode råd. Se yderligere info på www.jagthundeklubben1970.dk.