SMS service

For at gøre så meget opmærksom på foreningens aktiviteter, har vi valgt et koncept der kan minde os allesammen på hvornår der sker noget nyt. Så spred budskabet derude :)

Ommersyssel jagtforenings SMS service.

Ommersyssel Jagtforening vil genoptage denne service og tilbyde sine medlemmer en automatisk sms-service, hvor man vil kunne modtage en besked, når der er et arrangement i foreningen. ...
Dette kan være ved opstart sæsonen for jagt, flugtskydning, riffelskydning, hundetræning mm.. 
Det kan også være besked om, at man lige skal slå et smut forbi hjemmesiden, for at læse mere uddybende om en nyhed. Da det ikke er alle, der har Email, men de fleste der har en mobiltelefon, mener foreningen, at det må være måden, hvorpå vi kan ramme de fleste medlemmer. Servicen er gratis for foreningen, og nem at administrere, da alle sms-beskeder kan skrives i en kalender for et år ad gangen.

BETINGELSER:Prisen for at modtage en sms-besked er 1 Kr.
Dette bliver automatisk afregnet via modtagers mobilabonnement. Der vil ikke blive sendt over 25 sms-beskeder pr. år. Skulle antallet af sms-beskeder overstige de 25 pr. år, vil du få besked.
Den sms du modtager kan ikke besvares. Jagtforeningen har ingen indtjening på denne sms service.

TIL OG AFMELDINGSådan tilmelder du dig: Send en sms med beskeden: ” info jagtforening tilmeld ” - sendes til nummer 1231 Sådan afmelder du dig: Send en sms med beskeden: ” info jagtforening afmeld ” - sendes til nummer 1231

FORTRYDELSRET: Når du har accepteret disse betingelser for tilmeldelsen af Ommersyssels Jagtforeningens sms-service, frafalder din fortrydelsesret – derfor er det vigtigt at du afmelder dig sms-servicen, hvis du fortryder din tilmeldelse og ikke ønsker at betale for denne service.
Udbyder af sms tjenesten.Mobitech – IT & TelecommunicationFuglebækvej 3C, DK-2770 Kastrup
WWW. MOBITECH.DK

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/